Er du på udkig efter et fantastisk armbånd til kvinder?

Se nærmere på vores mange klassiske armbånd til kvinder her. 

Armbånd 

3 varer

Er du på udkig efter et fantastisk armbånd til kvinder?

Se nærmere på vores mange klassiske armbånd til kvinder her. 

Fashion diamantarmbånd udført i 9 kt. guld 20 stk. roundcut diamanter ca. 0.13 ct. OBS: fåes i guld og hvidguld. Blot skriv i kommentarfeltet hvilken der ønskes. Varenr: 2057 Vejl. udsalgspris: 2800,- OBS. der medfølger ingen certifikat.

1 200,00 DKK 1 800,00 DKK
Udsolgt

Diamantarmbånd i 14 kt. hvidguld eller guld 20 stk. brillantslebne diamanter på ialt 1.03 ct. Integreret kasselås monteret med en sikkerhedshasp.  OBS: husk og skriv i notarfeltet om det skal være guld eller hvidguld. Kommer i smuk gaveæske samt diamantcertifikat.  Varenr: 572 Vejl. udsalgspris:

12 995,00 DKK 19 995,00 DKK
Viser 1 - 3 af 3

Forkæl dit håndled

Kan du heller ikke stå for glimtende armbånd, der vender hoveder, hvor end du befinder dig? Ingen anden ædelsten skinner og glitrer som en diamant gør, og et vores smykker behøver faktisk ikke koste dig en formue. Det er ikke let at finde det perfekte armbånd til kvinder, men du træder aldrig helt ved siden af, hvis du vælger et af vores luksuriøse armbånd, der er prydet med nøje udvalgte kvalitetsdiamanter.
Hos By Frisenholm synes vi, at alle kvinder fortjener at eje et diamantarmbånd og ikke kun de allerrigeste. Derfor sælger vi armbånd til kvinder, der matcher enhvers pengepung.

På gavejagt?

Er du på jagt efter det helt rigtige armbånd til kvinder? Giv et af vores smukke diamantarmbånd, hvis du vil fejre en helt særlig person og jeres forhold. Blandt vores mange smykker til kvinder kan du finde klassiske armbånd med diamanter i både guld og hvidguld. 

Vil du prøve armbåndet først?

Passer armbåndet mod forventning ikke helt som det skal? Hos By Frisenholm har du altid 14 dage til at returnere dit smykke – i mellemtiden kan du gå på opdagelse efter dit næste smukke armbånd til kvinder i vores webshop. Husk, at vi altid betaler fragten, når du køber et smykke hos os. Det tager normalt Post Danmark 1-3 hverdage at levere din næste øjesten. 

Vi garanterer ægtheden

Du behøver ikke bekymre dig om, vores smykker til kvinder er ægte. Hos By Frisenholm bruger vi kun de bedste ædelsten til at fremstille vores armbånd til kvinder, og vi sender naturligvis altid et garantibevis med, når du handler hos os.

Ansvarlighed

Fordi diamanter er så efterspurgt en ædelsten, kommer ikke alle fra lige legitime sælgere. Det vil vi ikke være en del af. Derfor er vi en del af et fælles initiativ, som sikrer, at vores diamanter kommer fra ansvarlige kilder.

Top