HANDELSBETINGELSER FOR DIAMONTS Diamonds by Frisenholm

 

Diamonds by Frisenholm ejes og drives af Frisenholm & Partners ApS
CVR-nr. 35246428 
Elverdamsvej 232, Ejby
4070 Kirke Hyllinge
Tlf.  31214043
info@byfrisenholm.dk

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Diamonds by Frisenholm til levering i Danmark. 

Kontakt

Du kan kontakte os på Telefon: +45 31214043 eller på mail: info@byfrisenholm.dk som vi besvarer mellem kl. 10-16 på hverdage.

Betaling

Betaling kan ske med Visa, Dankort, Mastercard, Visa Electron, JCB Card, AmericanExpress og via MobilePay.

 

Der opkræves ikke kortgebyr ved køb på byfrisenholm.dk

Beløbet hæves, når varen afsendes.

Betaling kan desuden ske via bankoverførsel. Vær dog opmærksom på, at bankoverførsel ikke er omfattet af indsigelsesordningen.

 

Personlige oplysninger
Når du foretager et køb hos Diamonds by Frisenholm, registrerer vi dig som kunde. De personlige oplysninger vi registrerer er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Dette har til formål, at vi kan levere varen til dig. Vi registrerer ikke yderligere personfølsomme oplysninger, og oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Du kan som kunde valgfrit blive tilføjet Diamonds by Frisenholm mailingsliste, således at du løbende vil modtage nyheder, tilbud, invitation til events og anden information. Denne service kan du til enhver tid framelde dig igen. Har du mistet din ordrebekræftelse og ønsker en kopi, kan du sende en mail til info@byfrisenholm.dk

Bestilling
Alle priser er inkl. 25% moms og inkl. alle afgifter, told m.m. Aftaler på websitet kan kun indgås på dansk. Sortiment og priser ændres løbende og uden varsel. Du er dog altid sikret den aftalte pris på bestillingstidspunktet.

Forsendelse og levering
Din bestilling leveres normalt inden for 1-3 hverdage. Levering sker med GLS. Skulle det ske at din bestilling er forsinket, vil du, såvidt muligt, få besked på e-mail. Varerne sendes direkte til den adresse du skriver på som leveringsadresse. Fragt og ekspeditionsomkostninger er DKK 0. Vi leverer i Danmark, til brofaste øer.

 

Fortrydelsesret
Som kunde hos Diamonds by Frisenholm har du altid 14 dage fra du har modtaget varen til at meddele os at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til Mail@fhpartners.dk  eller tlf. 31214043  eller ved at benytte
standardfortrydelsesformularen. Ved fortrydelse af køb kan du enten nægte at modtage varen eller overdrage varen til GLS. Du kan også sende varen tilbage til afsender som følger:

Diamonds by Frisenholm

Elverdamsvej 232, Ejby
4070 Kirke Hyllinge
E-mail: info@byfrisenholm.dk
Telefon:  31214043
CVR nr.  35246428

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: (smykker af speciel karakter af værdi over 5.000 DKK). Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: (250 DKK).

 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Specielfremstillede smykker

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1.      Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  2.      Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  3.      Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Diamonts by Frisenholm

Elverdamsvej 232, Ejby
4070 Kirke Hyllinge

Reklamationsret
Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er købt hos os i 24 måneder fra modtagelsesdatoen. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har konstateret manglen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Vi modtager heller ikke pakker uden omdeling. Disse pakker vil ikke blive afhentet. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Varen sendes til:

Diamonds by Frisenholm

Elverdamsvej 232, Ejby
4070 Kirke Hyllinge
E-mail: info@byfrisenholm.dk
Telefon:  31214043
CVR nr.  35246428

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på Diamonds by Frisenholm, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer samt e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Diamonds by Frisenholm og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte for Diamonds by Frisenholm har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Diamonds by Frisenholm er Frisenholm & Partners ApS. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Diamonds by Frisenholm videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre. Som registreret hos Diamonds by Frisenholm  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Diamonds by Frisenholm

  

Webstatistik
Vi bruger en webstatistik på Diamonds by Frisenholm hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Diamonds by Frisenholm.

 

Ejer af Diamonds by frisenholm er:

 

Frisenholm & Partners ApS

Elverdamsvej 232, Ejby
4070 Kirke Hyllinge
E-mail: info@byfrisenholm.dk
Telefon:  31214043
CVR nr.  35246428

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@byfrisenholm.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ”  

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 15-01-2020

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: 

Elverdamsvej 232, Ejby
4070 Kirke Hyllinge
E-mail: info@byfrisenholm.dk
Telefon:  31214043
CVR nr.  35246428

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: ________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________   

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: __________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  _______________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________     

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Top